VicenzaOro 70 jaar!

VicenzaOro dat dit jaar plaats vindt van 6 tot 10 september in het Vicenza Expo Centre, belooft weer een toonaangevend evenement te worden voor zowel Italiaanse als internationale haute joaillerie.

Met meer dan 1.200 merken, waaronder topnamen zoals Damiani, Roberto Coin en Crivelli, zal de beurs de nieuwste trends in de wereld van de haute joaillerie presenteren. Naast deze toppers kijken we ook uit naar nieuwekomers zoals Daverio 1933, Dionysios en Artur Scholl. Naast sieraden zal VO’ Clock Privé, van 6 tot 8 september, hedendaagse horlogetrends en -merken in de schijnwerpers zetten. De beurs is een platform voor gevestigde en opkomende horlogemakers, met speciale aandacht voor innovatieve en duurzame sieraden. De presentatie van de nieuwe Trendbook 2026+ door Trendvision Jewellery + Forecasting wordt ongetwijfeld een hoogtepunt zijn.

Vicenzaoro September 2024 is al uitverkocht en zal een breed scala aan producten tonen, van hoogwaardige sieraden tot horloges en edelstenen. Het evenement markeert ook het 70-jarig jubileum van goudsmedenvakbeurzen in Vicenza en introduceert drie tijdelijke hallen om de diversiteit en omvang van het aanbod te behouden tijdens renovaties.

Meer info: www.vicenzaoro.com